Riigikohus ei vae kunagise muusiku tapnud naise süüasja uuesti

Copy
47aastane Ülle Kottisse mõisteti süüdi selles, et mullu 15. mail lõi ta Pärnus ühes korteris istunud Aivar Kandlat noaga selga ning tekitas talle vasakusse rinnaõõnde tungiva torke-lõikehaava, mis põhjustas surma.
47aastane Ülle Kottisse mõisteti süüdi selles, et mullu 15. mail lõi ta Pärnus ühes korteris istunud Aivar Kandlat noaga selga ning tekitas talle vasakusse rinnaõõnde tungiva torke-lõikehaava, mis põhjustas surma. Foto: Marko Saarm/Sakala

Riigikohus ei võtnud arutusele oma elukaaslase, kunagise muusiku ja bändi Tuberkuloited asutajaliikme Aivar Kandla tapnud Ülle Kottisse kaitsja teistmisavaldust.

Riigikohus ei võtnud 47aastase Kottisse kaitsja Ants Nõmmiku teistmisavaldust arutusele, kuna ei pidanud seda põhjendatuks.

Kottisse süüdimõistmine jõustus tänavu mais, kui ringkonnakohus ei rahuldanud kaitsja kaebust, milles too soovis Kottisse õigeksmõistmist tapmise süüdistuses.

18. märtsil mõistis Pärnu maakohus Kottisse süüdi tapmises ja mõistis talle üheksa-aastase vanglakaristuse. Naise karistusaja algust arvestatakse tema kinnipidamisest mullu 18. mail.

Kottisse mõisteti süüdi selles, et mullu 15. mail lõi ta Pärnus ühes korteris istunud Kandlat noaga selga ning tekitas talle vasakusse rinnaõõnde tungiva torke-lõikehaava, mis põhjustas surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles