Kõrgseltskonda jäänud Vaprus palkab treeneri välismaalt

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu Vapruse järgmine peatreener on Dmitrijs Kalašnikovs.
Pärnu Vapruse järgmine peatreener on Dmitrijs Kalašnikovs. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu jalgpalliklubi Vaprus ja lätlasest treener Dmitrijs Kalašnikovs sõlmisid 1. jaanuarist kehtima hakkava aastase töölepingu, mida võidakse aastaks pikendada. Uue peatreeneri käe all alustab esindusmeeskond ettevalmistusperioodi 3. jaanuaril. 

Pärnu Vapruse juhatuse liige Karl Palatu ütles, et tal on hea meel, et klubi esindusmeeskonna järgmione peatreener on Dmitrijs Kalašnikovs. “Eesti jalgpallis on tegemist tuttava nimega, teda iseloomustab kohanemisvõime ja tugev töödistsipliin, mis on toonud häid tulemusi,” avaldas ta klubi kodulehel. 

Palatu sõnutsi on niisama tähtis Kalašnikovsi enda motiveeritus saada Vapruse peatreeneriks. “Oleme viimasel hooajal saanud palju õpetlikke kogemusi, mida Premium-liiga tase treeneritelt, mängijatelt ja klubilt nõuab. Võtame need teadmised endaga eelmisest hooajast kaasa, lisame uue peatreeneri kogemused ja motivatsiooni ning pakume Eesti parimale publikule meeldejääva, klubi 100 aasta juubeli hooaja,” lausus ta. 

Kalašnikovs sõnas, et on suur au asuda juhtima Pärnu Vapruse klubi esindusmeeskonda. “Klubi usaldus minu vastu annab topeltmotivatsiooni alustada tööd ja vajame kõigi klubiga seotud inimeste panust, et arendada meeskonda ja saavutada Premium-liiga koht järgmiseks aastakski,” avaldas ta. 

Varem on Kalašnikovs Eestis töötanud Narva Transi, FC Kuressaare, Tallinna Kalevi ja Tartu Tammeka peatreenerina. 

Teatavasti säilitas eelmisel hooajal Premium-liigas kümnenda ehk viimase koha saanud Pärnu Vaprus koha kõrgliigas 2022. aastakski, sest Premiumi lõppenud hooaja kaheksas meeskond Viljandi Tulevik loobus kõrgliigas mängimast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles