Sugar avab oma õueterrassil jääbaari

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna teist korda Pärnus algava jääfestivali ametlik ööklubi on kesklinnas asuv Sugar, mis pakub külmapeol igati festivalihõngulisi pidusid, mis tipnevad terrassil avatavas jääbaaris.

Sugari programmijuhi Kert Klausi sõnade kohaselt pannakse täna õhtul Sugaris proovile gravitatsioon, kui jääfestivali avamise järelpeol “Ice Club” astuvad lavale breikarid trupist Black & Brownie.

“Laupäevasel naistepeol “Ladies First” on neidudel erakordne võimalus lasta baaris kokku segada endale meelepärane jook,” lisas Klaus. “Et soovid saaksid täidetud, selle eest hoolitsevad Tallinna kokteilibaari Butterfly tippbaarmenid”.

Jääpeod jätkuvad neljapäeval, 23. veebruaril, kui lavale astuvad rokkarid Tanel Padar & The Sun oma parimate hittidega. Pidu aitab isiklikult juhtida kapten Morgan, kes võtab kaasa võrratud tantsutüdrukud.

Kui tuleval reedel seab DJ Tom Lilienthal Sugari puldist riigi aastapäeva puhuks võrratuid Eesti kruuve, siis jääfestivali järelpeol “After Ice” avab Sugar vastupidiselt igasugusele talveloogikale üheks õhtuks taas oma terrassi.

“Terrassile ehitame jääbaari, kust on võimalus õues jääkülmalt enda lemmikjooki tellida,” lubas Klaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles