Allar Tankleri debüütromaani ideed tulid korvist

Tiiu Leis
, Maa Elu kaasautor
Copy
Allar Tankler kinnitas oma debüütromaani esitledes, et uued nutsakad on juba korvis ja kuna kirjutamine osutus meeldivaks protsessiks, tahab ta sellega jätkata.
Allar Tankler kinnitas oma debüütromaani esitledes, et uued nutsakad on juba korvis ja kuna kirjutamine osutus meeldivaks protsessiks, tahab ta sellega jätkata. Foto: Urmas Luik

Igaühe sees on peidus vähemalt üks romaan, nii ka eri aegadel pärnakas, ajakirjanik, suhtekorraldaja, peatoimetaja, peaministri nõunik olnud Allar Tankleril, kes kogus debüütromaani “Teistes osades” jaoks ideid paberinutsakutena korvi.

“Ideed tulevad kogu aeg, minu jaoks oli suurem probleem, kuidas neid talletada. Üks väga hea sõber, briti kirjanik soovitas, et iga kord, kui tekib mõni hea mõte, kirjutad selle paberile ja viskad korvi,” tutvustas autor raamatu tekkelugu. Osaliselt sai ta teose kaante vahele tänu sellelegi, et ei passinud kogu oma paariks kuuks tekkinud pereelust vaba aega Netflixis. Uue romaani nutsakate jaoks on tal aga uus korv juba olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles