Vaprus täiendas ridu kuus aastat välismaal pallinud ründajaga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kevin Kauber.
Kevin Kauber. Foto: Pärnu Vaprus

Jalgpalli meistriliigas mängiv Pärnu Vaprus andis teada, et tiimiga liitus ründaja Kevin Kauber.

26aastane Kauber esindas viimased kolm hooaega Paide linnameeskonna ridu. Paraku maadles ründaja tihti vigastusega ja pidi leppima vaid 36 mängu ja kuue väravaga. Sel talvel näitas Kauber end ka Eesti meisterklubis FCI Levadias, aga lepingut sealt ei saanud. 

Enne Paidet ajas Kauber kuus aastat palli taga välismaal, esindades Soomes Turu Palloseurat ja Ekenäs IFi, Sloveenias NK Krkat ja NK Tomlinit, Lätis FK Jelgavat ning Walesis The New Saints FCd, kellega tuli riigi meistrikski.

“Usun, et suudan meeskonda tuua kogemust ja võitlusvaimu, et minna iga vastase vastu sirge seljaga. Enda tugevateks külgedeks pean aga ründajale omast head väravavaistu, töökust ja kiirust. Individuaalselt on tähtis lüüa väravaid, aidata seeläbi meeskonnal teha hea hooaeg ja astuda tabelis samm ülespoole,” rääkis Kauber.

Vapruse juhatuse liikme Karl Palatu sõnutsi on Kauber mitmekülgne mängija, kes suudab väljakul katta eri positsioone. “See annab peatreenerile lisavõimalusi rünnakul ja tugevdab meie meeskonda üldiselt,” lausus Palatu.

Kauber on Pärnu esindusmeeskonna neljas täiendus, tiimis ootavad teda juba ees mullused paidekad Sander Sinilaid ja Marin Kase. Peale nende kolme liitus Pärnu satsiga Kristjan Kask, kes tuli Viljandi Tulevikust.

Pühapäeval 0:2 kaotatud sõprusmängus Paide vastu müttasid suvepealinlaste rivistuses ka FC Flora süteemis pallinud Igor Ustritski ja Taaniel Usta ning mullu PJK meeskonnas kaasa teinud Nazar Vyzdryk, kuid viimati mainitutega pole veel lepingut sõlmitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles