Lääne prefektuur on riigi sportlikem

Pärnu Postimees
Copy
Martin Tarkpea ja Liisu Mitt.
Martin Tarkpea ja Liisu Mitt. Foto: Reelika Riimand

Narva linnuse muuseumis kuulutati välja politsei- ja piirivalveameti (PPA) 2021. spordiaasta parimad. Kõige sportlikumaks prefektuuriks osutus Lääne prefektuur, kes viis selle tiitli koju juba viiendat korda.

Parimaks naissportlaseks valiti Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinik Liisu Mitt, silmapaistvama meessportlase tiitli pälvis samuti Pärnu jaoskonna patrullpolitseinik Martin Tarkpea. Sportliku visaduse aunimetuse teenis Kärdla politseijaoskonna vanemuurija Kalli Samorodni.

PPA kõige sportlikuma prefektuuri tiitli saamiseks peab aktiivselt osalema ja näitama häid tulemusi prefektuuride spordivõistlustel. Ehkki Lääne prefektuuris on prefektuuridest kõige vähem töötajaid, on enamikul mõõduvõttudest neid just kõige rohkem. Prefektuurid võistlesid omavahel järgmistel aladel: korv-, võrk- ja sulgpall, kergejõustik, krossijooks, rattakross, orienteerumine, kettagolf ja laskmine.

PPA parima sportlase tiitli saamiseks peab politseivõistluste kõrval näitama häid tulemusi teistelgi spordivõistlustel. Martin Tarkpea peamiseks trumbiks on jooksmine – nii keskmaa- kui pikemad distantsid, peale selle on pärnakas edukalt esindanud Lääne prefektuuri näiteks suusatamises.

Liisu Mitt on Eesti naiste esinumber ergomeetriga sõudmises ning esindanud Lääne prefektuuri edukalt ujumises ja krossijooksuski.

Lääne prefekt Kaido Kõplas avaldas heameelt, et nemad on juba viiendat aastat järjest sportlikemad. “Palju õnne tublidele spordisõpradele, tänu teile me kõige sportlikum prefektuur olemegi. Väga vahva on oma võimeid spordivõistlustel proovile panna, samuti on võistlustel tore näha inimesi, keda muidu võib-olla ei kohtaks. Ühtlasi kutsun üles kõiki meie organisatsiooni töötajaid tegelema oma lemmikspordialaga: terves kehas terve vaim,” rääkis Kõplas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles