Aasta rokkalbumi tiitli võitnud The Boondocksi poisid: Ärevus tekkis saalis maha istudes

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
The Boondocksi poisid olid Eesti muusikaauhindade galal aasta rokkalbumi tiitlit vastu võttes üllatunud ja tänulikud: kiirelt valminud punkessents oli järelikult meeltmööda kuulajailegi.
The Boondocksi poisid olid Eesti muusikaauhindade galal aasta rokkalbumi tiitlit vastu võttes üllatunud ja tänulikud: kiirelt valminud punkessents oli järelikult meeltmööda kuulajailegi. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Eesti muusikaauhindade galal (EMA) aasta rokkalbumi võidu pälvinud The Boondocksi poisid hüüdsid laval auhinnaskulptuuri vastu võttes: “Elagu Pärnu!” Pärnakate pundi liikmed Villem Sarapuu ja Karl Kevad laususid, et nad pigem ei osanud sellist tulemust oodata, sest olid kindlad, et palju kiitvaid arvustusi kogunud järvalaste Andur nopib tiitli endale.

“Enne üritust polnud mul isegi ärevust sees, aga saalis maha istudes hakkas pinge korralikult kruvima, eriti kui kõlaritest kõlas “aasta rokkalbumi nominendid on …” ja edasine on juba ajalugu. Üldiselt ei ole ma selliste suurte galade fänn, aga enda kategoorias võitmine tegi ürituse kindlasti meeldivamaks,” tõdes Sarapuu.

“Juba see, et me üldse nominendiks saime, oli meile üllatus, sest me pole muusikaringkondades mingit lobitööd teinud ega suurel pildil olnud. Ma ütleksin, et päev hiljem on selline veidi hämmeldunud olek, suur tänutunne,” lisas Kevad.

Aasta rokkalbumi kategoorias olid peale pärnakate nomineeritud Andur albumiga “Uus palav päev” ja Dead Furies albumiga “Midnight Ramble”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles