Häädemeeste valda asus juhtima hea naine

Sirje Niitra
, ajakirjanik
Copy
Häädemeeste vallavanem Külliki Kiiver märkis, et kogukonna liikmete heade ­mõtetega tuleb arvestada ja ta on alati ­avatud uutele ideedele.
Häädemeeste vallavanem Külliki Kiiver märkis, et kogukonna liikmete heade ­mõtetega tuleb arvestada ja ta on alati ­avatud uutele ideedele. Foto: Urmas Luik

Nii võib Häädemeeste valla vastse juhi Külliki Kiiveri kohta naljaga pooleks öelda küll, sest ega ta muidu oleks valimistel paljusid mehi võitnud.

Teisalt on tegu noore, aktiivse ja haritud inimesega, kel vallaelu edasiviimiseks palju mõtteid ja kes selle kõrval paljust muustki huvitub.

Külliki, kuidas iseloomustaksite Häädemeeste valda, mis nüüd teie juhtida antud? Mis selle Eesti kandi nii eriliseks muudab?

Häädemeeste valla üldpindala on ligikaudu 494 ruutkilomeetrit. Rannajoonel on pikkust ligemale 80 kilomeetrit. Ütleksin nii, et see piirkondlik arenguvaru tuleb vallarahva huvides tööle panna Pärnu linnast Iklani ehk Läti Vabariigini välja. Nii pikk merepiir loob võimalusi, aga ka kohustab.

Soovin, et Häädemeeste vallas elu edeneks ja vallaelanike arv kasvaks. Tuleb tööd teha selle nimel, et siin oleksid tagatud parimad võimalused elada, õppida, töötada ja puhata. Ainult sel juhul tahavad inimesed siin olla, siia tulla ja jäädagi. Minu üks suuri eesmärke on luua Tahkuranna ja Häädemeeste piirkonnas ühine hingamine, et vald oleks ühtne tervik, ja arvan, et see hakkabki toimima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles