Johannes Puusepp sai juunioride MMil neljanda koha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Puusepp.
Johannes Puusepp. Foto: Tõnis Kukk

Poolas Sniardwy järvel peetud DN-klassi juunioride ning Ice-Optimist klassi maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel sai pärnakas Johannes Puusepp neljanda koha.

DN-klassis võistelnud Pärnu jahtklubi esindaja Johannes Puusepp tegi stabiilse sõitude seeria, mis andis talle 40 võistleja seas neljanda koha.

Ühe sõidu võiduga, kuid edaspidi ebaõnne kogenud Martin Aljaste saavutas kuuenda koha. Mihkel Killo purjetas ennast 13. kohale ja Johanna Saareke saavutas 30. koha.

Juunioride MMil peremehetsesid kohalikud jääpurjetajad. Esikoha võitis Piotr Gunther Milosz Wojewski ning Konrad Zoltowski ees.

Juunioride arvestuses võistles DN-klassis 40 purjetajat seitsmest riigist.

Noorteklassis Ice-Optimist oli eestlastest parim 11. koha saavutanud pärnakas  Keith Luur. Rasmus Maalinn lõpetas 21. kohaga, Dan Talv sai 29., Karsten Holter 35. koha.

Noortest olid samuti parimad poolakad. Kuldmedali võitis Kamil Cesarski, hõbeda Lidia Bochan ning pronksi Gracja Podziewska.

Ice Optimiste oli stardis 44 ja võistlejaid kaheksast riigist.

Võistlejaid abistasid Kalev Aljaste, Tõnis Vare ja Mati Hool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles