Galerii Rõõmupeol sündinud uitmõte pani alguse kiiksuga hobile

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Kui Audru kooli õpetaja Pille Raudla-Loode mõne aasta eest emotsiooni ajel ühe lustaka foto tegi, ei osanud ta ilmselt uneski aimata, et pani sellega aluse iselaadsele hobile.

Pälvinud naisansambliga Šal-lal-laa viis aastat tagasi Prahas konkursil „Praga Cantat 2016” eripreemia ansambli Laine kunagise hiti “Laulu lõpetus” töötluse kui parima rahvalaulu esituse eest, oli meeleolu nii ülev, et Pille võttis auhinnakarika kätte ja tegi foto tarvis poseerides sellega hüppe. Pärast paari kordust oligi soovitud ülesvõte käes.

​Sellega võinuks rõõmupeo tähistamine punkti saada, aga sotsiaalmeediasse postitatud pilt teenis sõpradelt niivõrd palju kiidusõnu, et Pillel lõi tuluke põlema ja järgmisi pildistamist väärivaid hetki hakkaski ta tähistama hüpetega.

„Sõpradele esimene pilt meeldis ja nii hakkasingi katsetama,” pajatas Pille oma eripärase hobi sünniloost. Nüüd teeb ta hüppepilte tavaliselt siis, kui külastab mõnda võõrast riiki või mujal niisama kaunites kohtades, samuti tähtpäevadel. Või kui tuju tuleb.

Õnnestunud õhusviibimisi on mõne aastaga fotokollektsiooni jõudnud umbes sadakond, teist niisama palju on pilte, millega hüppaja pole rahule jäänud ega tihka neid sestap jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles