Taskuhääling ⟩ Vastne abilinnapea kohaneb uue ametiga

PP
Copy
Taskuhäälingus “Sõnu ei söö” käis sotsiaalvaldkonna teemadel rääkimas Pärnu abilinnapea Riido Villup (keskel). Küsimusi esitasid Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Lauri Habakuk (vasakul) ja arvamustoimetaja Raido Keskküla.
Taskuhäälingus “Sõnu ei söö” käis sotsiaalvaldkonna teemadel rääkimas Pärnu abilinnapea Riido Villup (keskel). Küsimusi esitasid Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Lauri Habakuk (vasakul) ja arvamustoimetaja Raido Keskküla. Foto: Grete-Liisa Sihver

Seekordses Pärnu Postimehe taskuhäälingu “Sõnu ei söö” osas räägime Pärnu abilinnapea Riido Villupiga teemal, mis meid kõiki otseselt või kaudselt puudutab, sotsiaaltööst.

See on Pärnu Postimehele esimene kord usutleda üksnes sotsiaalvaldkonna eest vastutavat Pärnu abilinnapead. Nimelt loodi see ametikoht läinud sügisel, kohalike valimiste ja koalitsioonikõneluste järel.

Kui head võimalused on suvepealinna elanikel sotsiaalprobleemide korral omavalitsuselt abi saada? Milline on olukord Pärnu osavaldades? Kui lihtne või keeruline on leida sotsiaalvaldkonnas töötajaid?

Näiteks Tammiste hooldekodusse on juba hooldajaks tulnud paar inimest välismaalt, kes varem seda hooldekodu juhtinud Villupi sõnutsi on oma tööd tehes motiveeritud ja saanud sellega seni väga hästi hakkama.

Abilinnapea Villupiga vestlevad sotsiaaltöö teemadel Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Lauri Habakuk ja arvamustoimetaja Raido Keskküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles