Kaks pärnakat pääses bridžimeistrivõistluste finaali

Pärnu Postimees
Copy
Eesti võistkondlik meister selgub tänavu aprillis. Foto on illustreeriv.
Eesti võistkondlik meister selgub tänavu aprillis. Foto on illustreeriv. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Koroonaviiruse leviku tõttu tänavu uues formaadis mängitavatel turniiribridži võistkondlikel Eesti meistrivõistlustel pääses medali eest heitlema kaks tiimi, kus löövad kaasa pärnakad.

Kui varasematel aastatel on võistkondlikel meistrivõistlustel osalenud A- ja B-liigas kaheksa tiimi ja parimad on selgunud kolme etapi kokkuvõttes, siis tänavu selgitasid 12 tiimi põhiturniiril kuus paremat, kelle seast selgub pärast kaht osavõistlust Eesti meister, ja kuus tiimi, kes mängivad B-finaalis.

Pärnu bridžiklubi mängijatest pääsesid A-finaali võistkonna Druva liige Olavi Oja ja meeskonna Sindi esindaja Ain Aspre.

Druva saavutas 12 tiimi põhiturniiril 141,99 punktiga teise koha. Sindi kogus 114,4 punkti ja oli viies.

Põhiturniiri võitis 151,41 punkti teeninud Tallinna-Jõgeva-Soome tiim Ekspromt. Kolmanda koha saavutas 125,65 punktiga Rakvere-Tallinna võistkond Rakvere. Neljas oli 120,4 punktiga Tallinna-Keila-Tartu mängijate sats Norsu ja kuues 112,76 punktiga Tallinna-Tartu kooslus Härg.

Napilt jäi kuue parema seast välja Normunds, kus pärnakatest tegid kaasa Karl Markus Pruul ja Martin Maasik. Veel enne viimast vooru oli neil suur šanss lõpetada esikuuikus, aga viimase vooru suur kaotus tiimile Kaardivägi jättis nad 110,86 punktiga seitsmendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles