Maruline lõpuspurt tõstis võrkpallurid põhiturniiri lõpuks kolmandaks. Keel: Eks meid aidatud ka

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu rünnakuliider on Markus Uuskari. Avo Keel jagas kiidusõnu ka Bohdan Mazenkole.
Pärnu rünnakuliider on Markus Uuskari. Avo Keel jagas kiidusõnu ka Bohdan Mazenkole. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Pärnu võrkpalliklubi võitis sel nädalal Balti liigas kolmest mängust kolm ja kerkis põhiturniiri lõpuks tabeli kolmandale reale.

Kui kolmapäeval alistati võõrsil 3:0 TalTech, siis eile kodusaalis 3:2 Daugavpils. Täna võideti kodupubliku toel Jekabpilsi Luši 3:0 (25:19, 25:19, 25:23). Viimasest 11 matšist on võidetud üheksa.

Kas nigela hooaja alguse järel võib põhiturniiri kolmanda koha üle uhkust tunda?

“Eks meid aidatud ka,” muheles pärnakate peatreener Avo Keel, viidates teistele satsidele. “Selveril läks põhiside ära. TalTech ei tulnud meie vastu põhikoosseisuga, aga see on nende mure. Meie Sajame oma asja ja asjaajamise tulemusena oleme kolmandad. See tähendab, et play-off’is ei satu kohe kõige kõvemate otsa.”

Keel tõdes, et hooaja alguses tabas neid ebaõnn: Tony Tammiksaar sai juba teises matšis vigastuse, mille järel otsiti uut nurgameest neli kuud, kuniks paar nädalat tagasi leiti brasiillane Gabriel Cavalcante.

“Alati tahaks paremat … aga praegu ta on, nagu on. Vahel tundub, et võrkpalli IQ kaob üle päeva ära,” tõdes peatreener, kellele Gabriel jättis videote põhjal parema mulje. “Või peame leidma inimese, kes aitab portugali või hispaania keelt rääkida? Tõsisemaid ja üksikasjalikumaid asju ei saa temaga rääkida, ta ei mõista keelt.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles