PJK jalgpallurid hakkavad väravaid lööma Ukraina toetuseks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Silver Õismets (palliga).
Silver Õismets (palliga). Foto: Mailiis Ollino

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ründaja Silver Õismets ja kunagine mängija Aleksander Algo kutsuvad ellu kampaania One Goal, mille käigus annetatakse iga märtsis löödud värava pealt kümme eurot Ukraina toetuseks.

“Märtsis algab Eesti jalgpallihooaeg, aga kogu maailma pilgud on suunatud Ukraina inimeste kannatuste suunas. Kutsume jalgpalliüldsust üles ukrainlasi aitama. Mina luban, et iga värava eest, mis ma märtsis löön, annetan kümme eurot Ukraina Punasele Ristile,” rääkis Õismets.

Kampaaniaga on liitunud veel mitu esiliigas palliva PJK mängijat. One Goali loodetakse kaasata teisigi Eesti klubisid ja mängijaid. Täpse sihtasutuse ja annetuse suuruse suhtes jäetakse osalejatele vabad käed. Samuti on oodatud osalema fännid, kes soovivad annetusi teha näiteks iga oma lemmikklubi löödud värava eest.

“Ukraina loodab praegu maailma abile. Meil on võimalus demonstreerida Eesti jalgpallikommuuni ühtsust ja abivalmidust ning panna seljad kokku ühise eesmärgi nimel. One Goal – üks värav, ühine eesmärk!” kutsus Algo üles.

Pärnakad käisid annetuskohtadena välja Punase Risti, MTÜ Pagulasabi, MTÜ Mondo ja Ukraina kultuurikeskuse.

PJK mängijatel avaneb esimene võimalus väravaid lüüa 3. märtsil, kui esiliiga avavoorus minnakse Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul vastamisi Viljandi Tulevikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles