Vastlapäev koondub Vallikääru

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänased vastlapäevaüritused Pärnus koonduvad jääfestivali egiidi alla ja toimuvad Vallikäärus. Vastlaliugu lastakse maakonnaski.

Jääfestivali raames on täna keskpäevast Vallikäärus talispordipäev “Talvevõlud”. Korraldajate teatel korraldatakse koostöös Eesti koolispordi liiduga päeva jooksul põnevaid võistlusi, kuhu on oodatud osalema peamiselt linna- ja maakonnakoolide õpilased.

Nii saab osa Pärnumaa koolide hokiturniirist ja nii kelgutamis- kui fantaasiakelkude võistlustest Vallikäärus. Pärastlõunal saab Lastestaadionil elada kaasa Eesti karikasarja hokimatšile Tallinna Purikad - Tallinna Vipers.

Vastlapäev tõmmatakse Pärnus kokku õhtul Vallikäärus uisu- ja tantsuetenduse töötoaga.

Maakonna suurim vastlatrall leiab aset Vändras. Sealse staadioni taga toimuvat üritust veab Kaitseliidu Pärnumaa malev. Lasta saab nii vibust kui õhupüssist, avatud on relvanäitus. Samuti meisterdatakse vurre ja võib nii suusatada kui kelgutada.

Jõulumäel on täna esimest korda tõukekelkude võistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles