Vapruse hooaeg algab kolme kõva pähkliga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Selle aasta alguses Vaprusega liitunud Kevin Kauber koos meeskonnakaaslastega ammutas enne meistriliiga stardipauku positiivseid emotsioone uisuväljakul, kus kohtuti klubi noormängijate ja fännidega.
Selle aasta alguses Vaprusega liitunud Kevin Kauber koos meeskonnakaaslastega ammutas enne meistriliiga stardipauku positiivseid emotsioone uisuväljakul, kus kohtuti klubi noormängijate ja fännidega. Foto: Jüri Looring

Täna õhtul jalgpalli meistriliiga avavoorus Rehepapi kunstmuruväljakul Paide linnameeskonnaga madistava Pärnu Vapruse tiimi tänavune suurim siht on kõrgemas seltskonnas kanda kinnitada.

“Eesmärk on meistriliigasse püsima jääda,” sõnastas Vapruse kapten Magnus Villota suvepealinna tiimi selle hooaja lühikese, aga konkreetse sihi. “Kui saavutame rohkem, on see präänik.”

​Et konkurentsivõimelisem olla, tõstis aastavahetuse paiku Vapruse peatreeneriks nimetatud Dmitrijs Kalašnikovs hooaja eel treeningumahtu: mängijad, kes koolis ei käi või kel pole töökohustusi, tegid trenni kaks korda päevas.

“Peame muutuma professionaalsemaks – nii mängijad kui klubi. Loomulikult ei midagi ühe päevaga, kuid üritame samm-sammult. Kuidas meil minama hakkab, näitab hooaeg,” ütles Kalašnikovs.

Villota kinnitusel on hooajaeelne ettevalmistus võrreldes eelmiste aastatega palju intensiivsem olnud.

“Minu Vapruses oldud ülejäänud ajaga on vahe väga suur. On tehtud nende aastate üks raskemaid ettevalmistusperioode: trenne ja jooksmist on olnud kõvasti rohkem,” kirjeldas Villota muudatusi, mida uus loots on treeningutele toonud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles