PJK alustas esiliigat kaotusega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu jalgpalliklubi kaotas Rehepapi kunstmuruväljakul 1:2 Viljandi Tulevikule.
Pärnu jalgpalliklubi kaotas Rehepapi kunstmuruväljakul 1:2 Viljandi Tulevikule. Foto: Mailiis Ollino

Täna pandi pall mängu esiliigas, kui avavoorus kohtusid Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja Viljandi Tulevik.

Suvepealinlaste loots Igor Prins saatis 80 pealtvaataja ees Pärnu kunstmurustaadionil algrivistuses platsile Kaupo Koorti, Veiko Vespere, Joonas Silla, Eke Tormis Pika, Hevar Aasa, Risto Pärnati, Silver Õismetsa, Jako Kanteri, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo ja Oliver Vaabeli.

Pärnakatel õnnestus 28. minutil juhtima minna. Pikale äsati karistusalas vastu vahtimist ja kohtunik määras penalti: 11 meetri karistuslööki asus lööma Sild, kes selle kindlalt realiseeris. 

Eduseis püsis tablool neli minutit, kui Tulevik teenis nurgalöögi ja mullu Vändra Vaprust esindanud Kristen Kähr suunas palli peaga väravasse. Seis läks hapuks 51. minutil, mil Sild eksis rängalt tagasisöödul ja Rainer Peips pääses PJK väravavahiga silmitsi. Samuti mullu vändrakate eest mänginud Peips lahendas olukorra külmavereliselt ja viis viljandlased 2:1 juhtima. 

90. minutil pääses Peips kaitseliini taha jooksma ja võistkonna kapten Vespere tõmbas ta viimase mehena maha. Kohtunik oli resoluutne: punane kaart. Vähemuses PJK ei suutnud enam midagi päästa ja nii sõitis Viljandi kodulinna kolme punktiga.

Pühapäeval mängivad pärnakad võõrsil Viimsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles