Maksa täpselt nii palju, kui töö seda väärt on!

Handies
Copy
Pildid vasakult Ainar Apse, Aare Sule ja seljaga Kaspar Triebstok.
Pildid vasakult Ainar Apse, Aare Sule ja seljaga Kaspar Triebstok. Foto: Handies

Nagu kõik head asjad, sündis tööjagamisplatvorm Handies asutajate enda vajadusest. Üle Eesti tegutsev ettevõte on aktiivselt turul osalenud üle aasta ning läbi oma rakenduste viinud töö Tegijaid ja abivajajaid kokku kiirelt, mugavalt ning läbipaistvalt.

Kummalisel kombel aitas Handiest koroonakriis, mis jättis paljud inimesed tööta. Inimesed otsisid uut väljundit, kus oma oskusi jagada ja lisaraha teenida. Nüüdseks on Handies platvormil end kirja pannud üle kahe tuhande meistri ning huvilisi tuleb aina juurde.

Isiklikust vajadusest sündinud

“Keeruline ja kulukas oli leida spetsialiste, kes aitaksid kodus tekkivate probleemidega. Näiteks, võttes sihiks vannitoa renoveerimise, läheb meil vaja nii plaatijat, elektrikut kui ka torumeest. Tundub loogiline leida kõik vajalik ühest kohast, kuid reaalsuses seisame silmitsi asjaoluga, kus sellise ühisprojekti tellimine on ülearu keeruline, kulukas või aeganõudev” selgitab Handiese kaasasutaja Aare Sule.

Aare Sule
Aare Sule Foto: Handies

Olukorra lahendamiseks sai loodud mugav ja turvaline keskkond, kus oskuslikud ja töötahet täis eksperdid saaksid endale tööd leida. Tõsi, et algselt oli Handies mõeldud ainult ehitustööde vahendamiseks, kuid huvi muude teenuste vastu kasvas kiirelt. Elektrikute, torumeeste ja ehitajate kõrvalt leiab nüüd ka fotograafe, disainereid, sisuloojaid, raamatupidajaid ja palju teisi.

Täna on ettevõte veel pisike – hetkel töötab Handieses lisaks asutajatele seitse inimest ehk aktiivselt töötab firmas üheksa inimest.

Mis abi Handies pakub?

Ekspertide puudus ja ülekoormatus ei tohiks olla üllatuseks. “On näha tendentsi, kus Handies rakenduse kaudu tehtud töötunnid meistrimehe kohta ületavad nädalas 20h piirimaad ja oleks valmidust teha enamgi. Aina rohkem liitub platvormiga aga ka neid, kes soovivadki üksikuid töid ette võtta korra või paar kuus” kommenteerib Handiese turundusjuht Britmarii Kroon-Kesa.

Britmarii Kroon-Kesa
Britmarii Kroon-Kesa Foto: Handies

Eraldi on suurt tähelepanu saanud korduvtööd. Enim rakendatakse neid eraõpetajate, kosmeetikute, muru niitmise, kodu või kontori koristamise puhul, kus ühekordsest abist jääb väheks.

“Eks seina värvimine, muru niitmine, akna paigaldamine ja nõrkvoolutööd eelda kõik erinevat pühendumist ja eelteadmisi. Leidub abipalveid, mis ei vaja eelnevat kogemust. Samas on suurenenud just komplekstööde hulk, mille puhul kaasatakse ka Handiese kogenud projektijuht” sõnas Britmarii. “Projektijuht leiab kliendi eest ise eramu renoveerimise, sanitaarremondi või kapitaaltemondi igasse etappi oskusliku meistri ning vahendid.”

Mida annab Handies korteriühistule?

Korteriühistu kulud lepingulise partneri või alalise töömehega võivad küündida väga kõrgele. Olenevalt kokkuleppest, on raskendatud kas lisaväljakutsed või nende ära jätmine.

Tihtipeale panevad elanikud ise käed külge ja niidetakse muru või lükatakse lund kordamööda. Küll aga ei kujutaks ette, et trepikoja ja lifti koristamise, elektritööd või torutööd saaksid tehtud iseseisvalt.

Telli Tegija siis, kui teda on reaalselt vaja:

• Hoia kokku aega

• Hoia kokku raha

• Hoia kokku energiat

Handies mobiilirakenduse leiad Google Play’st ja Apple Store’st.

Handies platvormil Tegijana tegutsemiseks, lae alla Handies Tegija rakendus Google Play`st või Apple Store`st.
 

www.handies.com

Küsi nõu Handiese projektijuhilt:

https://handies.com/eriprojektid/

 

Copy
Tagasi üles