Druva püüab järjekordset meistritiitlit

Pärnu Postimees
Copy
Olavi Oja koos Druvaga tõusis bridži võistkondlikel Eesti meistrivõistlustel kahe ringi järel liidrikohale. 
Olavi Oja koos Druvaga tõusis bridži võistkondlikel Eesti meistrivõistlustel kahe ringi järel liidrikohale. Foto: European Bridge League

Võistlusbridži võistkondlikel Eesti meistrivõistlustel Tallinnas tõusis kahe ringi järel esikohapretendendiks võistkond Druva, mille koosseisu kuulub ka Pärnu bridžiklubi liige Olavi Oja.

Kui 12 tiimi osalusel peetud eelringis pidi Druva (Leo Luks, Lauri Naber, Sven Sester, Vilmar Vahe, Jaanus Maripu, Olavi Oja) leppima kolmanda kohaga, oli Tallinna–Tartu–Pärnu kooslus kuue parema võistkonna finaalturniiri esimeses pooles edukaim, teenides kahe ringiga 199,05 punkti. Kümnest kaheksa jaotusega matšist võideti kaheksa ja kaotati kaks.

Teisel kohal on 171,05 punktiga võistkond Ekspromt ja kolmas 158,48 punktiga Rakvere. Et neljandal kuni kuuendal kohal paiknevad tiimid kaotavad liidrile juba üle 75 punktiga, on Druval keeruline esikolmikust välja langeda. Sihiks on siiski järjekordne meistritiitel. “Võimalused on päris head,” hindas Oja Druva šansse enne kaht viimast ringi, kus kõik tiimid üksteisega veel kaks kaheksa jaotusega matši mängivad.

Pärnakatest lööb A-liigas kaasa veel Ain Aspre, kes on võistkonnaga Sindi 120,39 punktiga kuuendal kohal. Neljas on 124,44 punktiga Norsu ja viies 121,3 puktiga Härg.

B-liigas, kus võistleb samuti kuus tiimi, on Pärnu klubi esindajate Martin Maasiku ja Karl Markus Pruuli sats Normunds kahe ringi järel 111,52 punktiga teisel positsioonil. Esikohta hoiab 142,22 punktiga 3Punkti. Kolmas on 110,21 silmaga Saurus.

Võistkondlik meister selgub aprilli keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles