GALERII ⟩ Endla tähistas “Testosterooni” 150. etendust moeetendusega

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy

Hormonaalne komöödia “Testosteroon” on nagu 14 aastat tagasi pudelisse villitud hea vein, millest isu kunagi otsa ei saa publikul ega näitlejatel. Imestati ju juba 2018. aastal, mil lavastus tähistas oma kümnendat aastapäeva, et see on harukordselt kaua vastu pidanud.

Vast ikka sellepärast, et mees olla pole sugugi kerge üheski maailmanurgas ja on küsimuste küsimus, mis siis inimesi lõpuks suhtemaailmas juhib: kas mõistus, tunded või hoopis bioloogia. Enn Keerdi lavastust mängitakse jätkuvalt täissaalile ning trupp on märganud, et eriti populaarne on see naiste seas. Nemad on saalist tagasisidet andma kõige julgemad, etendust tullakse vaatama lausa sõpruskondadena ja võetakse kaasa mehedki.

Mood on naisi ikka huvitanud ja kuna naistepäevgi oli üsna alles, tähistati 150. etenduseni jõudmist erilaadse sündmuse – moeetendusega.

Lavastuses algusest peale kaasa teinud näitlejad Veljo Reinik ja kelnerikostüümis Sepo Seeman (kes mängib lavastuseski kelnerit) pakkusid trepil publikule tervitusjooke. Muusikat tegid Pärnu muusikakooli noored ning Ago Anderson juhatas moedemonstratsiooni, kus kodumaiste disainerite rõivaid esitlesid modellidena Endla näitlejad ja töötajad. Rõivakomplektid oli kokku pannud eesti moe pood Siluett. (Tekst Anu Jürisson, fotod Meisi Volt)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles