Piletimäng: pidutse terve nädalavahetus Kassas!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öölokaal Kassa.
Öölokaal Kassa. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Pärnu öölokaal Kassa, kuhu oodatakse pidutsejaid 25. Eluaastast, jätkab säravate pidudega märtsiski. Loosime Kassasse 3x2 pääset terveks nädalavahetuseks, 2. ja 3. märtsiks, kui seal teevad pidu Marko Pille ja Märt Rannamäe, ning anname igale võitjale plaadi.

Võitmiseks vastake järgnevale küsimusele: “Kas öölokaalis Kassa on nädalavahetustel tihti laval säravad tantsijad või uskumatud mustkunstnikud?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 29. veebruari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala piletimängu küsimuse “Kas Smilersi äsja ilmunud värskeim singel kannab nime “Veebruar” või “Õhus on kevadet”?” õige vastus on “Veebruar”.

Reedel lähevad kaaslasega klubisse Mirage ansambli Smilers kontserdile Joosep Veltson, Karmen Eha ja Sille Raid. Võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles