Soovilugude kontsert toob kontserdimajja needki, kes muidu sinna ei satu

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Vaasa linnaorkestri kontsertmeister Maano Männi ja Pärnu linnaorkester valmistusid homseks soovilugude kontserdiks Pärnu kontserdimajas.
Vaasa linnaorkestri kontsertmeister Maano Männi ja Pärnu linnaorkester valmistusid homseks soovilugude kontserdiks Pärnu kontserdimajas. Foto: Carine Metsarand

Vaasa linnaorkestri kontsertmeister Maano Männi ja Pärnu linnaorkestrandid ei tea kunagi, milliste soovidega pärnakad enne menukat soovikontserti välja tulevad, kuna lubatud on küsida absoluutselt kõike. Ja täpselt sellise soovitulva alla orkestrandid siis iga kord mattuvadki: arvutimängude taustamuusikast mõne tuntud või tundmatu filmi soundtrack’i ja täiskoosseisus orkestrit (mida Pärnul pole) nõudvate võimsate teosteni.

Aram Hatšaturjani “Mõõkade tants”, James Bondi filmide tunnusmuusika, Alan Silvestri süit filmist “Forrest Gump”, Arne Oidi “Unustuse jõel” ja Dmitri Šostakovitši valss nr 2, mida tahetakse kuulda lausa iga kord, on vaid mõni paladest, mis seekord sai välja valitud üle poolesaja soovi hulgast. Päris kõiki teoseid enne lavale astumist üllatusmomenti pakkuda soovides ei avalikustatagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles