Kettagolfarid tõmbasid talihooajale joone alla maakonna meistrivõistlustega

Copy
Naiste hulgas võitis Pärnumaa talvised meistrivõistlused Johanna Lepp (keskel), kes edestas Marie Kielast (vasakul) ja Kaja Rebast.
Naiste hulgas võitis Pärnumaa talvised meistrivõistlused Johanna Lepp (keskel), kes edestas Marie Kielast (vasakul) ja Kaja Rebast. Foto: Hole-in-one

Kaheksaetapiline Pärnumaa radade karikasari disc golf’is lõpes maakonna talviste meistrivõistlustega.

Menuka sarja viimasel etapil, mille esimene ring mängiti Jõulumäel ja teine Jõekääru rajal, lennutas kettaid poolsada spordisõpra. Teiste seas lõi kaasa mitu mullust meistrit: Raimo Kimmel, Raimond Laiv ja Siim Alttoa. Kuna Silver Lätt ja Kristin Tattar olid võistlusturneel USAs, ei saanud nemad tiitlit kaitsta.

Meeste avatud divisjonis krooniti maakonna tšempioniks Mats-Eerik Tõhk (-5 alla par’i), kes edestas kolme viskega Kristjan Reinaru. Pronksmedali pälvis Tauno Teder (+4). Viie naise hulgas teenis meistritiitli Johanna Lepp (+13), kes jättis hõbeda ja pronksi Marie Kielasele (+20) ja Kaja Rebasele (+21).

Seenioride seltskonnas kaitses tiitlit Kimmel resultaadiga -3. Talle järgnes Eero Peterson (-1). ja Janel Palm (+6). Alla 18aastaste seas tõusid esikolmikusse Ranno Kannel (+2), Raul Reesar (+3) ja Rivo Kalde (+5). Harrastajate hulgas kaitses tiitli Alttoa (+11), kes ühe viskega edestas Aivar Apsaloni ja nelja sooritusega Harry Järmutit.

Sealsamas veeti joon alla talvisele karikasarjale. Avatud divisjonis polnud vastast Tarvo Tatsile ja naiste seas Kaja Rebasele. Seenioride arvestuses oli juba viimase etapi eel selge, et Kimmelil puudub konkurents. Noorte arvestuses tagas ülekaaluka võidu Lennart-Samuel Talviku. Harrastajate seas oli parim Oliver Tammann.

 “Hooaja vältel lõi kaasa 93 mängijat, kellest üheksal jagus jõudu teha läbi kõik kaheksa etappi,” rõõmustas peakorraldaja Margo Peters, kelle sõnutsi mängiti kamba peale 300 ringi ja kõmbiti maha üle 450 kilomeetri.

Ühtlasi andsid lennuketta spordi harrastajad ühes korraldajatega disc golf’i klubist Hole-in-One heategevusliku panuse: annetasid 600 eurot sarja majandamiseks mõeldud rahast Pärnu laste- ja noorte tugikeskusele ja Pärnu loomade varjupaigale, jagades summa nende vahel pooleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles