Liblika lasteaed pidas pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liblika tänava lasteaia sünnipäevapidu.
Liblika tänava lasteaia sünnipäevapidu. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal tähistas Pärnu Liblika tänava lasteaed 45. aastapäeva, mille jooksul toimusid rikastavad ja põnevad tegemised.
 

Kogemuspäeva moto oli E. M. Remrque’i tsitaat „Kõike tuleb tundma õppida, mida vähegi saab“. Sellest mõtteterast inspireerituna tutvustasid meie õpetajad teiste lasteaedade pedagoogidele oma tegemisi, mis lähtuvad Liblika tänava lasteaia omanäolisusest.

Lastele mõeldud päeval toimus tsirkuseetendus, mida meenutavad lapsevanemad.

Katrin Oruman: „Minu arvates oli pidu väga meeleolukas. Väike saal mahutas kogu mudilaspere ja lapsevanemadki olid tulnud kaasa elama. Etendust alustasid pisikesed karupojad ja lõvikutsikad sõimerühmadest, kes tantsisid ja mängisid pilli. Lõbusa muusika saatel esinesid vahvad žonglöörid ja graatsilised köielkõndijad. Kaasa sai elada osavatele akrobaatidele ja kepphobustel kappavatele ratsutajatele. Vahepaladeks tegi naljakas kloun trikke. Programmi lõpetasid miimid, kelle tegevusi oli põnev ära arvata. Tore etendus lõppes ühise tantsuga, kus olid aktiivsed ka pealtvaatajad.“

Anna-Kaisa Tõnissoo: „Mulle meeldisid kostümeeritud „artistid“, kes oma numbritega valmistasid üllatuse nii vanemaile kui lasteaia kollektiivile. Kohale olid tulnud tsirkusetegelased, kes kannatamatult ootasid oma etteastet. Rõõmsa päeva puhul olid kõikide rühmade lapsed selgeks õppinud omanäolised esinemisnumbrid. Kuid mis pidu see oleks ilma tordita? Lapsed valmistasid koos vanemate ja õpetajatega tordid, mida pärast ühiselt maitsti.“

Lapsevanemad tänasid meie töötajaid vahva peo eest ja soovisid õnne suuremaks ja tugevamaks kasvamisel.

Sünnipäevanädal lõppes  piduliku aktusega, kus direktor Aime Dreimann tänas kollektiivi nimel endisi ja praeguseid töötajaid, hoolekogu  ning Pärnu linnavalitsuse  haridus- ja kultuuriosakonda. Lasteaeda õnnitlema tulnud  külalised soovisid meile jõudu ja jätkuvat meeldivat koostööd.

Õhtul  toimus pidu oma töötajatele, kus lustisime  Olavi Kõrre pillimängu saatel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles