Kas teie kodukoht vajaks uut volleplatsi?

Märt Pilme
, reporter
Copy
Tänavu tehakse korda kümme Eesti volleplatsi.
Tänavu tehakse korda kümme Eesti volleplatsi. Foto: Arvo Meeks

Võrkpalliliit koos ettevõttega Oma Ehitaja otsib 12. korda konkursil “Võrguplatsid korda!” väljakuid, mida värskendada, või kohti, kuhu rajada uus volleplats.

Tänavu tehakse korda kümme Eesti palliplatsi. Kuus neist valib välja žürii ja neli selgub veebihääletusel. Nõnda jõutakse sel suvel projekti raames 130 väljakuni, mis on aastate jooksul korrastatud või rajatud.

Võistlusele on oodatud osalema taotlejad, kes on valmis platsi igal aastal hooldama. Väljakul peab olema avalik ligipääs ja see peab asuma ohutus kohas.

Taotlejal tuleb asupaiga kohta lisada vabas vormis kooskõlastuse kinnitus omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Samuti tuleb lisada asukoha plaan ja kuus kuni kümme fotot väljaku praegusest olukorrast. Ühtlasi tuleb täita taotlus SIIN.

Kooskõlastuse vorm, asukoha plaan ja pildid tuleb saata 17. aprilliks meiliaadressil liis.nesler@volley.ee. Lisainfot saab võrkpalliliidu kodulehelt.

2020. aastal rajati Pärnumaale kaks platsi: Lõpe ja Koonga külla. Mullu said korraliku väljaku võrra rikkamaks Kabli puhkebaas ja Saulepi küla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles