Suupilliklubi korraldab sel nädalal pillilaagri

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu jääfestivali raames korraldab suupilliklubi Piccolo homsest pühapäevani suupillimängu rahvusvahelise talilaagri, kus Soome ja Eesti harrastajad saavad meistrite käe all parandada ja täiustada oma pillimänguoskust.

Õpetatakse nii pillimängutehnikat kui interpretatsiooni. Koos otsitakse kaunist kõlatooni ja fraasi esitust koos hingamistehnikaga, aimu saab jazz-improviseerimisest. Koolitavad maestro Ilmar Tõnisson ja Soome tuntuim jazz-suupillimängija Heikki Jäntti. Mõlemad on Pärnu suupillifestivali konkursi “Baltic-Nordic Open” alalised žürii liikmed.

Pärnusse kogunetakse homme ja õhtupoolikul peetakse üheskoos Eesti pidu Nooruse majas. Koolitused algavad laupäeva ja pühapäeva hommikul Pärnu vabahariduskeskuses Pühavaimu 26, peale selle toimub laupäeval folklooriõhtu Maarja-Magdaleena gildi muusikakambris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles