Meediamullil oli parim humanitaargümnaasium

Silja Joon
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkonnast on pildile jäänud (vasakult) Alex Feldmann, Gerli Paju, Geia Randma ja Kevin Piperal.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkonnast on pildile jäänud (vasakult) Alex Feldmann, Gerli Paju, Geia Randma ja Kevin Piperal. Foto: Ardi Truija

Teisipäeval Pärnu Koidula gümnaasiumis linna nelja kooli 11. klasside vahel toimunud mälumängu “Meediamull 2012” võitis Sütevaka humanitaargümnaasiumi viieliikmeline võistkond.

Võistkonda kuulusid Geia Randma, Gerli Paju, Eeva Lauk, Alex Feldmann ja Kevin Piperal.

Teisele kohale tuli Ülejõe, kolmandale ühis- ja neljandale Koidula gümnaasiumi võistkond.

Mälumängus esitatud küsimused puudutasid maakondlikke uudiseid, üleriigilisi meedias kajastatud sündmusi ja Eesti meedia ajalugu.

Loomingulise koduülesandena tuli õpilastel ette valmistada videolugu huvitavast inimesest, kolmeminutiline persoonilugu.

“Meediamulli” eesmärk on arendada meediahuvi, panna proovile õpilaste meediateadmised ja -oskused. Tegu oli Pärnumaa koolide piirkonnavooru teise mänguga sarjast, mille käigus Pärnu-, Järva- ja Viljandimaa gümnaasiumiõpilased selgitavad oma maakonna parima meediavaldkonda tundva kooli.

Kõigepealt võistlesid omavahel 12. ja 11. klasside õpilased, 13. märtsil võtavad mõõtu 10. klasside tiimid.

Kolme võistkonna koondarvestuses parim kool esindab Pärnumaad 5. aprillil Paides „Meediamulli“ finaalis.

Meediateemalist mälumängu korraldavad Pärnumaal Koidula kool ja ajaleht Pärnu Postimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles