Hokimehed kurvastasid korvpallureid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskond (kollases) sai jääfestivali hokisoul esikoha.
Pärnu meeskond (kollases) sai jääfestivali hokisoul esikoha. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu jääfestivali raames Vallikääru lavale valatud hokiplatsil peetud turniiri võitsid kohalikud hokimehed ja kinnitamata andmeil võib see olla Pärnu hokimeeskonna esimene võidukarikas. Kuigi Vallikääru võistlust ei saa tõsiseks pidada, oli hasarti palju ja publikurohkus pani punastama paljud endast palju arvavad spordialad.

Nelja võistkonna poolfinaalidest ühes võitsid Tartu Rocki korvpallurid eesotsas Tanel Teini ja treenerite Indrek Visnapuu ning Toomas Kandimaaga Eesti naiste hokikoondist. Teises poolfinaalis oli haarav lahing Tallinna tähtede ehk Allar Levandi ja sõprade ning Pärnu meeskonna vahel. Kõva madina järel läks Pärnu 1:0, 2:0 ja koguni 3:0 ette, aga Tallinnal õnnestus kaks väravat tagasi visata ja Pärnu pääses napilt.

Finaal Pärnu ja Tartu vahel lõppes pärnakate 5:3 võiduga. Millega Tartu korvpallurid sugugi rahule ei jäänud.

“Rocki mehed ei mõista, kuidas said mingitele pärnakatele kaotada, ja kutsusid meid Tartusse revanšmatšile. Läheme ja soeme neid veel üks kord,” arvas Pärnu meeskonna liider Raimond Melts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles