Tervisesportlased saavad osaleda rekordi tegemisel

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisesportlased. Foto on illustreeriv.
Tervisesportlased. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Reedel, 24. veebruaril toimub Pärnumaal Reiu-Raeküla radadel nagu teistelgi Eesti terviseradadel sportlik rekordiüritus „Eesti terviseradadel ümber maailma”, mille eesmärk on tutvustada inimestele nende kodukandi looduslike terviseradade võimalusi ning kutsuda kõiki tervislikult aega veetma ja tervisekilomeetreid koguma.

Nii Raeküla parklas kui Reiu puhkekeskuse juures loendatakse kokku seal kella 11 ja 17 vahel terviseradadel käinud spordisõbrad ning nende läbitud suusakilomeetrid. Samuti võib iga inimene ise oma läbitud kilomeetrid registreerida internetiaadressil www.terviserajad.ee.

Sel aastal korraldatakse üle Eesti üheaegselt ka sümboolne matk. Reiu puhkekeskuse juures saab see alguse keskpäeval.

"Terviseradadel ümber maailma" sündmust korraldavad Reiu-Raeküla piirkonnas Reiu puhkekeskus ja Pärnu Kahe Silla klubi. Kogutud tervisekilomeetrid summeeritakse ja tulemuse teeb Sihtasutus Eesti Terviserajad teatavaks vabariigi aastapäeva õhtul.

Sihtasutuse Eesti Terviserajad teatel pärineb senine rekord 2010. aasta talvest, kus ühiselt läbitud vahemaaks saadi kokku 98 268,2 kilomeetrit ehk tublisti üle kahe ringi ümber maakera.

Tervisesportlasi ootab 24. veebruaril üle Eesti enam kui 80 terviserada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles