Inglise keele olümpiaad reastas parimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12. klassi inglise keele õpik.
12. klassi inglise keele õpik. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Inglise keele olümpiaadi Pärnu linnavoorus võistlesid 6. ja 9.-12. klasside õpilased.

Noorimatest võitis Denis Molodost Vene gümnaasiumist (õpetaja Bella Aivazova), teise koha sai Marek Mereäär (Anne Agasild) ja kolmanda Jaak Soa (Merle Udso) Ülejõe gümnaasiumist.

9. klasside esikoha pälvis Eva-Marta Sokk Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Urmas Taul), teise koha Isaac Christian Rubin vabakoolist (Nik Peroš) ja kolmandat kohta jagasid Delis Ristikivi ning ja Annely Jüriöö Koidula gümnaasiumist (Tiina Hendrikson).

10. klasside parim oli Ottomar Vaga Koidula koolist (Ülle Sergejev), teise koha sai Merilin Martinson Sütevakast (Katre Puidet) ja kolmanda Aap-Eerik Lai ühisgümnaasiumist (Anne-Maarja Tammaru).

11. klasside esimene oli Kaspar Vahter ja teine Sander Tamm Koidula koolist (Tiina Hendrikson), kolmas Ethel Pruss Sütevakast (Urmas Taul).

Aime Tammo õpilane Maarja Auksmann viis lõpuklasside võidu ja Tiina Kruusmaa õpilane Joonas Järv teise koha Sütevakasse, kolmanda koha võttis vastu Marten Muru Ülejõe gümnaasiumist (Ene Eisenberg-Lindqvist).  
 

Delis Ristikivi ja Annely Jüriöö

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles