GALERII Kunagistest meistriliigameestest kubisev Pärnu Tervis kõmmutas avamängus kuus väravat

Copy

Taaselustatud Pärnu Tervise jalgpallimeeskond alustas oma teekonda kolmanda liiga Lääne piirkonnast ehk vutipüramiidi tugevuselt viiendalt astmelt.

Pärnu kunstmurustaadionile oli uut tiimi uudistama tulnud 122 pealtvaatajat. Kohalikele olid nimed ilmselt tuttavad, sest algrivistuse 11 mehest üheksa olid varem pallinud kõrgliigas ja kamba peale oli ette näidata koguni 656 matši tippkonkurentsis.

Varasematest meistriliigameestest alustasid Kristen Saarts, Henri Hanson, Tõnis Vihmoja, Jaak-Peeter Oja, Ronek Saal, Envar Lauter, Henri Rüütli, Ander Paabut ja Toomas Pent. Vaid Alder Lepik ja Taavi Kitsel pole kõrgliigas platsile jooksnud.

Pärnakad panid kohe matši alguses vurri käima ja kiiresti sai selgeks, et Tabasalust kogenud satsile vastast pole. Oli vaid üks küsimus: mitu väravat Tervis lööb? Ehkki mitu suurepärast võimalust raisati ja eksiti penaltilgi, löödi mõlemal poolajal vastase võrku kolm palli ja võeti veenev, 6:0 võit. Jala said valgeks Lauter, Saal, Saarts, Paabut, Hanson ja vahetusest sekkunud Julius Sepp.

“Natuke rabe, aga see oli alles esimene mõisa peale mäng. Arenemisruumi jagub ja skoor võinuks kindlasti suurem olla,” rääkis kapten ja tipuründaja Saarts, kes üldpildis jäi tiimi mänguga rahule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles