Kilingi-Nõmme kooli vilistlased innustasid õpilasi

, õppejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statistikaameti peadirektor Priit Potisepp oma kunagises koolis Kilingi-Nõmme gümnaasiumis Eesti Vabariigi aastapäeva aktusel.
Statistikaameti peadirektor Priit Potisepp oma kunagises koolis Kilingi-Nõmme gümnaasiumis Eesti Vabariigi aastapäeva aktusel. Foto: Reiko Tamm

Statistikaameti peadirektor Priit Potisepp luges täna keskpäeval Eesti iseseisvuspäevale pühendatud pidulikul aktusel  Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased isiklikult üle.

Potisepa tervitussõnad kooliperele sisaldasid häid soove, mille hulgas oli tõdemus, kui oluline on pidada lugu oma kodukoha loodusest ja juurtest. Ta innustas noori õppima ka seda, mida koolitunnis ei nõuta.

Enne aktust kohtus peadirektor gümnaasiumiõpilastega ja meenutas oma õpiaega Kilingi-Nõmme keskkoolis, mille ta 1986. aastal kuldmedaliga lõpetas. Kooli praegused õpilased mõistsid, kui oluline on olla aktiivne, järjekindel ja tahtejõuline.

Eesti Vabariigi sünnipäeva puhul toimunud pidulikule aktusele oli kutsustud teinegi külaline, hõbedane vilistlane aastast 2011 Janela Peterson, kes õpib nüüd Tallinna tööstushariduskeskuses rätsepaks-stilistiks. Temagi sõnum noortele oli olla kaasalööja, igast uuest kogemusest õppija.

Kõikidele Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetajatele tõid külalised sära silmadesse. Suur õnn on  kohtuda õpilastega, kes on leidnud oma koha elus, kes aina õpivad ja kellel on noortele midagi öelda.

Homme hommikul alustab Priit Potisepp lendu Ameerikasse New Yorki statistikaametite juhtide konverentsile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles