Paikuse motoklubi raudvara näitas Vilaskis, et ei ole rooste läinud

Copy
Vilaski maratonkrossil kihutas 111 võidusõitjat Eestist, Lätist ja Soomest.
Vilaski maratonkrossil kihutas 111 võidusõitjat Eestist, Lätist ja Soomest. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa võidusõitjad teenisid kestuskrossi Eesti karika- ja meistrisarja avaetapil Valgamaal Vilaski rajal kuus esimest, kaks teist ja neli kolmandat auhinda. Motomaratonil pani oma võimed proovile 111 sportlast Eestist, Lätist ja Soomest ning paremus selgitati 15 arvestuses.

Meie meestele oli edukaim üle 50aastaste seenioride klass, kus esimesena tuiskas finišisse Paikuse motoklubi raudvara Aivo Rabbi, kannul klubikaaslane Toivo Nikopensius ja Jüri Makarov Pärnu motoklubist. Makarovi tiimikaaslane Madis Pool lõpetas kannatuste raja kuuendal kohal. Hobisõitjate D-klassis pani oma paremuse maksma pärnakas Mark Tori. Risto Vanatoa sai neljanda ja Joel Toome kaheksanda koha. Tihemetsa sportlane Kenneth Lind oli 19. B-klassis võitis esikoha Mati Nuut Pärnu klubist. C-klassis oli Oliver Toomela kuues ja Urmo Limm 15.

Õrnema soo konkurentsis nautis võidurõõmu Kadri Ehamäe Yamaha keskuse tiimist. Pärnu motoklubi piiga Carita Lomp saavutas kolmanda koha ja Paikuse klubi esindav Agnes Võsanurm tuli viiendaks.

Klassis E2 oli kiireim Jüri Triisa (Redmoto Racing). Kolmanda auhinna teenis Pärnu mees Raido Kiisk ja neljanda koha sai Endrik Raal Paikuselt. Enduurotsikleid taltsutanud motomeestest võitis maratonkrossi Elari Talu Sõmerpalu klubist ja Paikuse klubi tulevikulootus Jarmo Lehiste hõivas pjedestaali kolmanda astme.

Neljarattaliste tsiklite poolteist tundi kestnud võistlusel oli ATV-klassis parim Paikuse motomees Toivo Kaarna ja quadracer’ite konkurentsis teenis etapivõidu sama klubi sportlane Kardo Saarmann. Üle 40aastaste seas tuli esimeseks Rainer Palu Pärnu motoklubist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles