Norras omale elu sõiduga nime teinud Alvar Johannes Alev jätkab suusatamise tippriigis (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Alvar Johannes Alev.
Alvar Johannes Alev. Foto: Fredrik Riseth

Kui Pekingi taliolümpial Eesti esisuusataja staatuse endale saanud Alvar Johannes Alev polnud pärast suurvõistlust kindel, kas jätkab tippsportlasena, on tema poolehoidjatel nüüd süda rahul: pärnumaalane rühib edasi ja teeb seda Norras.

“Sain pärast Norra meistrivõistluste 50 kilomeetri sõitu selgeks, et tahan kindlasti jätkata. Ma ei saa seda teed pooleli jätta,” teatas Alev. “Küll pole finantsi koha pealt midagi selgunud, olen sellega ka ise natuke vähe tegelnud. Tulen nüüd varsti Eestisse, siis saab seniste toetajatega näost näkku arutada, millised on võimalused.”

Elu sõit

Nimelt tegi Alev hiljuti vinge etteaste, kui saavutas Norra meistrivõistluste 50 kilomeetri eraldistardist vabatehnikadistantsil 83 sportlase hulgas kaheksanda koha.

“Elu parim sõit, siin pole mingit küsimust! Mitu-mitu korda kõvem kui näiteks olümpiatulemused. Praegu on sellest juba mitu nädalat möödas ja inimesed, keda ma ei tunne, tulevad ikka suusarajal juurde ja ütlevad, et väga-väga võimas sõit. Olen siin väikse ime teinud!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles