VIDEO Vaprus ja PJK lõpetasid esimese ringi eelviimastena

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vaprus mängib meistri-, PJK esiliigas.
Vaprus mängib meistri-, PJK esiliigas. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond kaotas meistriliiga üheksandas voorus võõral väljakul tabeli viimasele Tallinna Legionile 0:3.

Sportland Arenal löödi kõik väravad poolaegade lõpus: Nikita Ivanov sai tabamuse kirja 41. ja 84. minutil. Lõppskoori vormistas 89. minutil Pavel Dõmov ja nii sai Legion hooaja esimese võidu.

Pärnu kapten Magnus Villota ütles mängujärgses intervjuus, et Vaprusel ei tulnud tabelinaabri vastu midagi välja. “Esimene poolaeg oli 50:50, aga neil õnnestus värav lüüa. See oli meile päris valus, sest suutsime neid avapoolajal suhteliselt palju suruda,” kommenteeris kapten. “Peame tugevad olema ja kokku hoidma: küll läheb paremaks.”

Vaprusel on nüüd tippkonkurentsis kõigiga korra mängitud: tulemuseks võit ja kaheksa kaotust. Kolm punkti teeniti koduväljakul Tallinna Kalevi vastu. Legionil on üheksa mänguga võit ja kolm viiki, aga tabelis asub endiselt viimasel kohal, sest alustas hooaega finantsprobleemide tõttu nelja miinuspunktiga.

Meistriliiga tabel.
Meistriliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis

Kaotusekibedust pidi maitsma ka esiliigas palliv Pärnu jalgpalliklubi (PJK), kes võõral väljakul vandus teise minuti penaltist 0:1 alla Harju Laagrile. Igor Prinsi juhendatav sats kogus esimese ringiga neli viiki ja viis kaotust – neli silma annab kümne meeskonna seas üheksanda koha.

Esiliiga tabel.
Esiliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles