Hukkus sõiduautolt löögi saanud eakas rattur

Pärnu Postimees
Copy
Kohas, kus õnnetus juhtus, on pinnatud tee kitsas. Ühele poole teed jääb põld ja teisele poole kraav.
Kohas, kus õnnetus juhtus, on pinnatud tee kitsas. Ühele poole teed jääb põld ja teisele poole kraav. Foto: Mailiis Ollino

Täna pärastlõunal teatati politseile sõiduauto ja jalgratturi kokkupõrkest Pärnus Papsaare külas. Õnnetuses hukkus 88aastane jalgrattur.

Juhtunud liiklusõnnetusest anti häirekeskusele teada kella 14.50 ajal. Õnnetus juhtus Pärnus Papsaare külas Tilga teel, kus sõiduauto Škoda sõitis otsa 88aastasele jalgrattaga sõitnud naisele, kes suri saadud vigastustesse kohapeal. Sõiduautot juhtinud ja üksinda autos olnud 49aastane naine vigastada ei saanud. Ta oli kaine ja tema sõidukil olid all nõuetekohased rehvid.

Traagiline õnnetus juhtus teelõigul, kus lubatud suurim sõidukiirus on 50 kilomeetrit tunnis.

“Praeguseks on teada, et sõiduauto sõitis sirgel teelõigul jalgratturile tagant otsa. Mis asjaoludel õnnetus juhtus, seda selgitame alustatud kriminaalmenetluses,” rääkis sündmuskohal tööd teinud Pärnu politseijaoskonna välijuht Robert Tiisler.

Prokuratuuri pressiesindaja vahendas, et traagilise liiklusõnnetuse uurimiseks alustatud kriminaalmenetlus ja tõendite kogumine on pooleli. Seetõttu ei ole veel võimalik järeldada, mis põhjusel auto jalgratturile otsa sõitis.

Õnnetus juhtus sirgel teelõigul, kus on lubatud suurim sõidukiirus 50 kilomeetrit tunnis.
Õnnetus juhtus sirgel teelõigul, kus on lubatud suurim sõidukiirus 50 kilomeetrit tunnis. Foto: Mailiis Ollino

Kevadiste ilmadega on teedel järjest rohkem kergliiklejaid ja see eeldab kõigilt liiklejatelt rohkem tähelepanelikkust. “Kevade saabudes muutub meie liikluspilt võrreldes talvisega oluliselt, sest teedele ilmuvad kergliiklejad. Turvaliseks liiklemiseks on tähtis, et üksteisega arvestavad nii autojuhid kui ka kergliiklejad,” selgitas Tiisler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles