Pärnu väravavahid valiti tšempionaadi parimateks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Nora Randmäe ja Averi Hännile valiti turniiri parimaks väravavahiks.
Nora Randmäe ja Averi Hännile valiti turniiri parimaks väravavahiks. Foto: Eesti käsipalliliit

Nädalavahetusel jõudsid lõpule Eesti noorte käsipallimeistrivõistlused nii tütarlaste B- (2005. aastal ja hiljem sündinud) kui poiste B2-vanuseklassile (2006 ja hiljem).

Poiste hulgas konkureeris üheksa satsi. Pärnu tiim ühendas jõud Viljandiga ja võitis põhiturniiril kaheksast matšist seitse. Lõppvõistlusel alistati kolm vastast, ent esikohamatšiks kujunenud lahingus Tallinna käsipalliakadeemiaga tuli vastase 16:22 paremust tunnistada ja hõbemedalitega leppida.

Viljandi KK/Viljandi SK/Pärnu.
Viljandi KK/Viljandi SK/Pärnu. Foto: Eesti käsipalliliit

Mõõduvõtu parimaks väravavahiks valiti pärnakas Averi Hännile. Toomas Heinla, Merili Heinla ja Marko Koksi juhendatava Viljandi ja Pärnu ühistiimi silmapaistvaks nimetati Johannes Pertelson.

Tüdrukute seas mängisid viis tiimi omavahel korra läbi. HC Kehra/Pärnu/Padise kontole kogunes kolm võitu ja 16:21 kaotus Aruküla SK/Mistrale, kes läbis turniiri täiseduga. Pärnakate noosiks jäi teine koht.

HC Kehra/Pärnu/Padise.
HC Kehra/Pärnu/Padise. Foto: Eesti käsipalliliit

Piigade seaski tuli parim puurivaht pärnakate hulgast, kui auväärt tunnustuse sai Nora Randmäe. Toomas Heinla, Siiri Uusküla ja Kaupo Liiva juhendatava ühisnaiskonna parimaks mängijaks valiti Carola Otspere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles