Paikuse motomees kihutas karikasarjas esikohale

Copy
Paikuse motomees Aivo Rabbi kihutas krossirajal seenioride esimese auhinna vääriliselt.
Paikuse motomees Aivo Rabbi kihutas krossirajal seenioride esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Eesti motosportlaste MX-liiga esimesel etapil kihutas Põlva külje all Rosma krossirajal 236 motosportlast ja paremus selgus 15 arvestuses.

Üle 50aastaste seenioride konkurentsis võitis kahe sõidu kokkuvõttes esikoha Aivo Rabbi Paikuse motokubist ja Jüri Koger sai 12. koha. Kümme aastat nooremate motomeeste seas sõitis Tihemetsa motosportlane Ain Klettenberg kolmanda auhinna vääriliselt, pärnakad Margo Merits ja Edmund Tänavots lõpetasid krossi vastavalt üheksandal ja 12. kohal. Juunioride klassis võistlev Joosep Pärn saavutas viienda koha.

MXC-klassis oli Pärnu motoklubi esindav Aron Annerviek meie parimana viies. Tihemetsa sõitjatest sai Raido Elbing kümnenda ja Ken Robert Kõpp 16. koha. Annervieki klubikaaslastest oli Mattias Graumann 20. ja Mati Nuut 27.

Klassis MXD kuulus Ilja Babenkole (Tihemetsa MK) 21. koht. MXEde arvestuses sõitis pärnakas Risto Vanatoa kümnenda koha vääriliselt, Veiko Parts (Paikuse MK) oli 14. ja Priit Talves (Tihemetsa MK) 34. Pärnu motoklubi sportlased Toomas Press ja Janno Kivirähk olid vastavalt 36. ja 41.

Neljarattaliste tsiklite võidukihutamisel pidi quadracer’ite eliitklassi avasõidu kindlalt võitnud valitsev Euroopa meister Kevin Saar Pärnu motoklubist leppima päeva kokkuvõttes kuuenda koha punktidega, kuna oli sunnitud teise sõidu katki jätma. Saare tiimikaaslane Sander Lakiza sai viienda koha ja Kaido Saarmann Paikuse klubist oli seitsmes. B-klassi arvestuses pani oma paremuse maksma Meelis Mäeots Paikuselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles