Kaks paika saab endale suvel võrkpalliväljaku, kaks küla kandideerib rahvahääletusel

Pärnu Postimees
Copy
Foto: Arvo Meeks

Võrkpalli liidu konkursi “Võrguplatsid korda!” žürii valis Pärnumaal välja kaks paika, kuhu sel suvel püstitatakse volleplats. Ülehomseni kestval rahvahääletusel on võimalus endale võrkpalliväljak saada veel Tori vallas asuval Suigul ja Lääneranna vallas Metskülal.

Žürii valikul rajatakse “Võrguplatsid korda!” projekti raames mängukorras väljak Häädemeeste valda Treimani külla ja Lääneranna valda Lihulasse.

Mujal Eestis rajatakse žürii häältega võrguplatsid veel Saaremaale Mustjala külla, Hiiumaale Luguse külla, Põlvamaale Naha külla ja Narva Soldino gümnaasiumi juurde.

Neli paika, kuhu konkursi raames peagi volleplats rajatakse, selgub ülehomseni toimuval rahvahääletusel. Kümne rahvahääletusele valitud koha seas pretendeerivad teiste seas ka MTÜ Metsküla kultuuriühing, mis soovib rajada spordiplatsi Metskülla, ja MTÜ Terve Are, mis soovib püstitada võrguplatsi Suigusse.

Rahvahääletusel kandideerivad veel Kambja vallas Soinaste küla ja Ülenurme alevik, Saaremaal Orissaare alevik, Kohila vallas Salutaguse küla, Viljandi vallas Kivilõppe küla, Rakveres linna spordikeskus, Kose vallas Oru küla ja Põltsamaa vallas Lustivere küla.

Aastate jooksul on Eesti võrkpalli liit koostöös Credit24, Oma Ehitaja ning Tallinna spordi- ja noorsooametiga korrastanud ning rajanud 120 võrkpalliväljakut. Sel suvel jõutakse 130 väljakuni.

Rahvahääletusel saab osaleda SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles