Ukrainast põgenenud tüdruk joonistas abistajatest liigutava pildi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnus aadressil Tallinna mnt 2 asub Punane Risti kogumis- ja jagamispunkt, kust sõjapõgenikud tänu heade inimeste abile kõiksugu eluks vajalikke asju saavad. Riideabi oodatakse aga aadressil Lai 10.
Pärnus aadressil Tallinna mnt 2 asub Punane Risti kogumis- ja jagamispunkt, kust sõjapõgenikud tänu heade inimeste abile kõiksugu eluks vajalikke asju saavad. Riideabi oodatakse aga aadressil Lai 10. Foto: Urmas Luik

Eesti Punase Risti Pärnumaa vabatahtlikud said hiljuti südamliku tänuavalduse osaliseks, kui Ukrainast saabunud sõjapõgenikust tüdruk andis neile tänutäheks üle enda joonistatud pildi. 

Eesti Punase Risti Pärnumaa seltsi koordinaator Hiie Lainela-Kollom rääkis, et tüdruk saabus koos emaga Pärnusse märtsi alguses Kiievist. “Mõnda aega peatusid nad Pärnus ja siis, kui nad ära läksid, tõi tüdruk meie vabatahtlikele selle pildi,” ütles ta.

Lainela-Kollomi väitel on pildil kujutatud kaht Punase Risti vabatahtlikku, kellel on käes kotid inimeste poolt sõjapõgenikele annetatud asjadega, ja abistajatel on seljas inglitiivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles