Kolmapäevakross läks täistuuridel käima

Copy
Indrek Mägi nautis Kolmapäevakrossi avaetapil võidurõõmu.
Indrek Mägi nautis Kolmapäevakrossi avaetapil võidurõõmu. Foto: Erakogu

Pärnu motoklubi Kolmapäevakrossi karikasarja esimesel etapil kihutas lennuvälja motopargi rajal 42 sportlast ja paremus selgus kahes arvestuses.

Meeste konkurentsis pani mõlemas võistlussõidus oma paremuse veenva ülekaaluga maksma Indrek Mägi Väike-Maarjast, teiseks tuli Rait Kaimer klubist KTL Racing ja kolmanda koha saavutas kodurajal võistelnud Marek Künnapas. Esikolmikule järgnesid Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn, Paikuse motomees Danel Dreving ja Alex Vetkin Almaca tiimist.

Noorte motosportlaste võistlusel oli kiireim Gregor Lootus klubist Motoextreme, pjedestaali madalamatele astmetele kihutasid pärnakad Theo Kolts ja Leslie Puller. Esimese kuue hulka mahtusid veel Jakob Burmann Redmoto Racingust, Raul Liivlaid Pärnu motoklubist ja Ottomar Saag Viljandist.

“Kolmapäevakross on meie klubi lahtine treeningvõistlus, kus omavahel saavad maist oktoobri lõpuni mõõtu võtta nii tippklassi kuuluvad kui algajad motospotlased,” rääkis Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov. “Tore on tõdeda, et juba 20. hooaega alustanud sari meelitab rajale paljude Eesti klubide krossisõitjaid ja tihti pakuvad meie sportlastele konkurentsi lähinaabrite ässad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles