Vaata, millised Pärnu söögikohad teenisid peresõbraliku toitlustusasutuse tunnustuse

Pärnu Postimees
Copy
Peresõbraliku toidukoha märgist püüdis 62 toidukohta üle Eesti.
Peresõbraliku toidukoha märgist püüdis 62 toidukohta üle Eesti. Foto: Andres Raudjalg

Lasterikaste perede liit tunnustas peresõbraliku toitlustusasutuse märgisega nelja Pärnu söögikohta.

Suvepealinnas teenisid peresõbraliku söögikoha tunnusmärgi pagaritöökoda Leivakas, Statka Resto, Villa Ammende restoran ja Vorstid & Vahvlid.

Peresõbralikud toidukohad selgitati välja perede testkülastuste ja hindamiskomisjoni žürii töö tulemusel. Kokku püüdis märgist 62 toidukohta üle Eesti ja igat toidukohta külastas kampaania vältel kaks perekonda, kes hindasid, kui lapse- ja peresõbralik on vastava toitlustusasutuse klienditeenindus, menüü, interjöör ja kas lastele on tagatud ajaveetmiseks tegevusi ning vanematele mugavad võimalused lapse mähkimiseks. Kokku pälvis perede tunnustuse 40 toidukohta.

Peresõbraliku toitlustusasutuse märgise kampaania eesmärk on tunnustada toidukohti, kes pakuvad lastega peredele meeldejäävaid restoranielamusi.
Peresõbraliku toitlustusasutuse märgise kampaania eesmärk on tunnustada toidukohti, kes pakuvad lastega peredele meeldejäävaid restoranielamusi. Foto: Andres Raudjalg

“Lasterikka perega väljas söömine ja nende teenindamine võib olla paras proovikivi. Peale ema ja isa istub laua taga veel kolm, neli või seitse last, igaühel neist omad soovid ja vajadused. Suur aitäh, head peresõbralikud toidukohad, olete inspiratsiooniks eranditult kõigile toidukohtadele kogu Eestis,” ütles lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Peresõbraliku toitlustusasutuse märgise kampaania eesmärk on tunnustada toidukohti, kes pakuvad lastega peredele meeldejäävaid restoranielamusi, ning julgustada lastega peresid rohkem väljas söömas käima. Peresõbraliku toidukoha märgist annab liit välja teist aastat järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles