Motosportlased alustasid medalijahti Karksis

Joel Kukk
Copy
Noored motosportlased sööstavad rajale.
Noored motosportlased sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapil kihutas Karksi rajal 108 sportlast Eestist, Lätist ja Soomest ja paremus selgus kümnes arvestuses.

Pärnumaa motomeestest oli edukaim Sampo Rainio Tihemetsa klubist, kes MX2-masinaklassis tuli kahe sõidu kokkuvõttes teiseks. Paikuse motoklubi noormees Danel Dreving sai 13. koha.

Üle 50aastaste seenioride konkurentsis kihutas Paikuse klubi raudvara Aivo Rabbi kolmanda auhinna vääriliselt ja Tihemetsa sportlane Petri Tuukkanen oli viies. Kümme aastat nooremate motosportlaste seas tuli Ain Klettenberg Tihemetsast seitsmendaks, Pärnu klubi värvides sõitev Marko Merits oli 13., Vesa Lindholm Paikuselt 16. ja Emund Tänavots Pärnust 19.

Pärnu motoklubi noor võidusõitja Joosep Pärn sai klassis MX125 neljanda koha. MX Open Locali arvestuses oli pärnakas Mart Vandel kuues.

Kõige nooremate motomeeste MX65 arvestuses tuli pärnakas Theo Kolts kaheksandaks ja Tihemetsa poiss Karl-Maru Luuken sai 13 koha. Juunioride MX85 masinaklassis kihutas Vihuri klubi sportlane Frankie Lvovs 16. koha vääriliselt ja Ralf Puusepp Pärnu motoklubist oli 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles