„Parima valikuga beebipood Pärnus!“ – nii räägivad meist kliendid

Beebikauplus
Copy
Foto: Beebikauplus

Beebikauplust külastavad kliendid üle Eesti, sest eristume teistest personaalse klienditeeninduse ning unikaalse brändide valiku poolest.

Eestis on keeruline leida beebikeskust, kus emad saavad reaalselt teha proovisõitu ja võrrelda Emmaljunga, Thule, Maxi-Cosi, Cybexi, Joie, Easywalkeri või Nordbaby vankreid korraga ja saada põhjaliku tootetutvustuse osaliseks. Internetiajastul on lihtne sooritada vankriost e-poest, kuid personaalset suhtlust, materjalide käega katsumist, kokku ja lahti pakkimist, juhitavust, kasutusmugavuse katsetamist ei asenda miski. Meie keskuse kogenud müügikonsultandid juhivad ostjate tähelepanu asjadele, mida nood tihti arvata ei oskagi, ja konsulteerivad hea meelega esiklapse vanemaid.

Beebikaupluses on rikkalik valik lastetoa mööblit – mitte ainult võrevoodeid, vaid ka kummuteid, mähkimisaluseid, riidekappe tootjatelt YappyKids ja TODO Nursery, mille maaletoojad me oleme. Saab kujundada ilusa lastetoa, aga seejuures võib kappe ja kummuteid kasutada edukalt ka siis, kui laps on beebieast välja kasvanud. Mööbel on valmistatud naturaalsest puidust ja kaetud ökoloogiliste värvainetega. Samuti pakume madratseid ja voodiriiete komplekte. Soovime, et iga peres, kus sünnib uus maailma elanik, poleks olemas ainult hädavajalik, vaid kõik parim, mida vanem oma lapsele soovib.

Oleme maaletoojad turvamütsidele Padhat

Padhat on palju rohkem kui lihtsalt müts. See pole ainult soe ja mugav, vaid kaitseb lapse pead ka kõikvõimalike vigastuste eest. Turvamütsi valmistamisel on kasutatud BAT (Body Adjust Technology) tehnoloogiat, mis vähendab tänu amortiseerivale BAT-kaitsepolstrile märgatavalt tõsiste peatraumade ohtu – turvamüts neelab kuni 150 kg löökenergiat ning seda kasutavad isegi profisportlased. Padhati turvamütsiga võid oma lapse südamerahuga saata uisutama, kelgutama ja lasteaeda möllama, ent see on väga praktiline ka beebile esimesi samme tehes, kui kukkumisoht on eriti suur. Mütsi on saada kolmes suuruses ja rõõmsates värvitoonides. Beebikauplus on Padhati turvamütsi maaletooja.

Beebikauplus on ametlik Emmaljunga Premium Partner, mis tähendab, et poes on lai valik Emmaljunga tooteid, ent pakutakse ka konsultatsiooni ja garantiitöid. 2022. aasta rõõmustab kõiki tunnustatud Skandinaavia vankribrändi fänne, sest müügile on tulnud mitmeid uusi mudeleid. Valida saab kolme erineva vankriraami ja lausa kaheksa värvitooni vahel.

beebikauplus.ee

Facebook

Instagram

Copy
Tagasi üles