Vana-Pärnu ja Ülejõe uulitsate remont sujub olude kiuste

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
TREF Nordi Pärnu osakonna juhataja Mihkel Pilli sõnutsi pingutati kõvasti, et tee-ehituseks tarvilikud materjalid õigeks ajaks kohale jõuaksid.
TREF Nordi Pärnu osakonna juhataja Mihkel Pilli sõnutsi pingutati kõvasti, et tee-ehituseks tarvilikud materjalid õigeks ajaks kohale jõuaksid. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Ajal kui OÜ KMG peatas teetööd Pärnus Riia ja Paide maanteel ning Suur-Jõe ja Papiniidu tänaval, jätkab AS TREF Nord Ülejõel ja Vana-Pärnus tänavakatte parandamist plaani järgi.

TREF Nord teeb sel nädalal teetöid Tallinna maanteel Ehitajate tee ja Noorte väljaku vahel, Püssi tänaval Vana-Sauga ja Kitse tänava vahel, Jakobi tänaval Haapsalu maantee ja Kesk tänava vahel, Kesk tänaval Jakobi ja Peetri tänava vahel ning Jakobi 25 juurdepääsul. Sõltuvalt tööde iseloomust ja ajast on remonditavatel tänavalõikudel kas kiirust piiratud või autoliiklus ajutiselt ümber suunatud.

TREF Nordi Pärnu osakonna juhataja Mihkel Pilli sõnutsi kulgeb teeremont suvepealinnas bituumenikriisi kiuste plaanipäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles