Leiged radiaatorid

, Sindi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Elan Sindis Kooli 7b. Aastaid on radiaatorid minu korteris olnud leiged. Kui mu elukaaslane veel elas, kütsime pidevalt elektriga.


Üksinda ei ole mul elektriga kütmine võimalik, sest ei jätku raha nii elekterkütte kui küsitava kaugkütte eest maksmiseks.



Igal aastal olen käinud leigete radiaatorite pärast haldusfirmas, aga kasu ei midagi. Samal ajal on koridoris radiaatorid päris tulised, aga minu korteris täiesti leiged.



Minu abilisel õnnestus kord majavalitsejaga rääkida. See pani mingi kraadiklaasi lauale, hoidis mõne minuti ja ütles, et toas on sooja 20 kraadi. Minu möödunud aastal ostetud termomeeter näitab aga 14 kraadi.



Ilmselt on probleem minu korteri radiaatorites. Olen korralikult tasunud kõik maksed, seetõttu peaks majahaldaja midagi ette võtma. Küsimusele, millal normaalne radiaatorisoe minu korterisse jõuab, tahaks vastust lausa lehe kaudu, sest muidu jääb jälle vastamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles