Kahest vabadusse lastud mõrvas süüdistatavast üks pidi türmi naasma

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Andu-Papi talus Viluvere külas Põhja-Pärnumaal elab Inge Pullat koos poja Andres Pullati ja hoolealuse Aivo Vološiniga. Kõik kolm on tapmisjuhtumiga seotud.
Andu-Papi talus Viluvere külas Põhja-Pärnumaal elab Inge Pullat koos poja Andres Pullati ja hoolealuse Aivo Vološiniga. Kõik kolm on tapmisjuhtumiga seotud. Foto: Urmas Luik

Mäletatavasti oli Viru maakohus 49aastase naise mõrvas süüdistatavad põhjapärnumaalased Inge Pullati ja Aivo Vološini vahi alt vabastanud. Nüüd nabis politsei Vološini taas kinni ja mees pandi luku ja riivi taha tagasi.

Viru ringkonnaprokurör Liina Pikma vaidlustas 19. aprillil Viru maakohtu otsuse vabastada mõrvas süüdistatav Vološin vahi alt. Tartu ringkonnakohus rahuldas läinud nädalal prokuratuuri kaebuse. 

Mõrvas süüdistatava Vološini vabastamist taotles kohtult tolle kaitsja Lembit Nirgi. Kohtupsühhiaatria-psühholoogia kompleksekspertiisi aktiga tutvunud Viru maakohtunik Anne Palmiste leidis, et kaitsja taotlus on süüdistatava tervisliku seisundi tõttu põhjendatud.

Vološin vabanes vahi alt aprillis. Selleks ajaks oli ta kindlas kohas olnud ligi viis kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles