Legendaarne võrkpalliedendaja pälvis teenetemärgi

Karl Hütt
, reporter
Copy
EOK kõrgeima tunnustuse, Eesti Olümpiakomitee teenetemärgi teenis legendaarne Pärnu võrkpallur ja võrkpallitreener Helju Sutt.
EOK kõrgeima tunnustuse, Eesti Olümpiakomitee teenetemärgi teenis legendaarne Pärnu võrkpallur ja võrkpallitreener Helju Sutt. Foto: Karli Saul/EOK

Eesti Olümpiakomitee (EOK) andis täiskogul üle teenetemärgid kaheksale sporditegelasele panuse eest Eesti olümpia- ja spordiliikumise arendamisel. Kõrgeima tunnustuse pälvis teiste hulgas Pärnu legendaarne võrkpallur ja võrkpallitreener Helju Sutt. 

Praegu Pärnu spordikoolis võrkpallitreenerina töötav Helju Sutt ütles, et tunnustuse nimel pole ta eraldi tööd teinud. “Mul on vedanud, sest hobi ja amet on sattunud juba ligemale 60 aastat kokku,” märkis ta. Tunnistades, et ikka on tore, kui keegi sinu tööd märkab. 

Teenekas võrkpallitreener juhendab spordikoolis kolme vanuseklassi võrkpallitüdrukuid ja jätkab tänuväärset tööd sügiselgi. Kuigi vahepeal on esinenud mõõnaperioode, siis Suti hinnangul on praegu olukord noorte võrkpallis hea, sest mängijaid tuleb järjest peale. Sutt tõi näite, et kui sügisel oli tal nooremate rühmas seitse last, siis kevadel oli neid juba 22. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles