Ott ja Uku rõõmustavad naisi

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland Sugaris.
Ott Lepland Sugaris. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Teisipäeval, 6. märtsil algab Pärnu kontserdimajast kahe tuntud Eesti laulja Ott Leplandi ja Uku Suviste naistepäevaturnee.

Suviste peab naistepäeva väga tähtsaks. “See on nii eriline päev, et pean igal aastal erineval moel oma lähedasi ja kalleid meeles,” kinnitas Suviste. “Tegelikult tahaksin öelda sel päeval kõikidele naistele midagi ilusat ja head ning seetõttu annamegi koos Otiga Eestis päris mitu kontserti. Minu arvates peaks iga väärikas mees vähemalt sel päeval naistele tavalisest rohkem tähelepanu pöörama.”

Kontsertturneel kõlab kahe laulja repertuaari paremik ja esitamisele tulevad ka maiuspalad maailmamuusikast. Suviste ja Lepland on ka varem koos esinenud. “Tegime koos Oti ja Margus Vaheriga Tõnis Mägi loomingule pühendatud kontsertreisi üle Eesti ning sügisel laulsime koos Queeni kontserdil,” meenutas Suviste. “Naistepäevaturneel kavatseme kindlasti esitada ka Queeni loomingut.”
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles