Ujujad uuendasid rekordeid

Pärnu Postimees
Copy
Remi Tammik.
Remi Tammik. Foto: Maarika Tikkerbär

Pärnu spordikooli esivõistlustel, kus esimesel päeval ujuti kõik 50 meetri distantsid – liblik-, vabalt-, selili- ja rinnulistiilis – püstitas Remi Tammik kaks Pärnu juunioride rekordit. 

50 meetri liblikujumises parandas Tammik Andri Kutsari nimel olnud rekordit, uus tippmark on 26,42. 50 meetri vabaltujumises ujus ta aga üle oma rekordi, nüüd on see 24,01. 

Poiste vanemas vanuseklassis saavutas sprindi kokkuvõttes Tammiku järel teise koha Denis Moskalenko ja kolmas oli Carl Robert Soovik. 

Keskmises vanuseklassis ehk 2007.-2008. aastal sündinutest oli parim Dmitri Sillaste, kellele järgnesid Kerhard Kiviselg ja Matfei Kolossov. 

Nooremate seas võidutses Raimond Donerstak. Samas vanuserühmas tuli teiseks Sass-Johann Saagpakk ja kolmandaks Sebastian Miljan. 

Vanematest tütarlastest võitis sprindi kokkuvõttes Aurelia Roos, teisele kohale ujus end Laura Tammik ja kolmas oli Liisbet Sepp. 

Keskmise vanuseklassi (2007-2008 sünd) tüdrukutest oli parim Piia Miranda-Peralta, kellele järgnesid Katri-Liis Sedjakin ja Laura Tenneberg. 

2009. aastal ja hiljem sündinute paremusjärjestus kujunes järgmiseks: Kristelle Järvmägi, Aleksandra Roos  ja Hella-Maria Mändma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles